Maanrakennus- ja maansiirtotyöt

Maanrakennus

Huolella tehdyt maanrakennustyöt toimivat kestävien rakenteiden, teiden ja piha-alueiden perustana. Maaperän tutkiminen, kaivantojen tekeminen ja tarvittaessa vahvistaminen, mahdolliset salaojitukset, louhimistyöt sekä ponttaus- ja paalutustyöt saat meiltä aina kuhunkin kohteeseen sopivalla menetelmällä.

Huolehdimme myös erilaisten maa-ainesten kuljettamisesta työmaille ja sieltä pois. Urakoiden tekeminen sujuu jouhevasti, koska meillä on oma kuljetuskalusto sekä vakiintuneet toimintamallit eri kokoisten työmaiden työn hallintaan.

Maanrakennus

Teemme maansiirtotyöt omalla kalustollamme. Tunnemme erilaisten rakennustyömaiden, piha- ja parkkialueiden sekä pohjakaivuiden tarpeet maa-ainesten määrän ja laadun suhteen. Palveluihimme kuuluvat muun muassa leikki- ja liikuntapaikkojen rakentaminen, viherrakennustyöt, päällystetyöt sekä erilaiset infra-urakat.

Hoidamme myös koneurakointia joko osana kokonaisurakkaa tai erikseen tilattuna esimerkiksi liikenneväylien, vesihuollon, tietoliikenneyhteyksien, teollisuuden, vesi- ja sähköjohtoverkostojen rakentamiseen liittyvissä hankkeissa.

Teemme mm.

  • vesi- , viemäri- ja hulevesityöt
  • teiden ja katujen rakentaminen
  • rakennusten pohjatyöt
    laatoitus- ja kivityöt
  • liikunta- ja leikkipaikat

Kokenut, ammattitaitoinen henkilöstömme toteuttaa kaikki maanrakennusprojektit joko suoraan tai aliurakointina, luotettavasti ja aikataulussa.
Toimimme koko Turun talousalueella.