SWY

SW-Yhtymä Oy on toiminut kaupunkirakentamisen ja infrapalveluiden parissa vuodesta 1991 lähtien. Yhtiö on siirtynyt yrityskaupalla Jarkko Löytin omistukseen 2009. Aluksi toiminta oli lähinnä alihankintaa eri kaupunkitoimialoille.

Toiminnan pikkuhiljaa laajentuessa ja asiakasymmärryksen kasvaessa tuli tarve kehittää palvelua ja niinpä vuonna 2011 perustettiin Anlog Oy, jotta asiakkaamme saavat kokonaisvaltaista infra-alan palvelua. Vaikka yrityksiä on kaksi, asiakas saa kaiken tarvitsemansa yhdeltä yhteyshenkilöltä ja yksiltä verkkosivuilta.

Uusi nimi, tutut ihmiset

SW-Yhtymä ja Anlog Oy kuuluvat samaan yritysperheeseen ja toimivat tiiviissä yhteistyössä.

SWY JA ANLOG OY

Vuonna 2020 SW-Infra Oy:n nimi muutettiin SW-Yhtymäksi ja kaikki palvelumme ovat nyt saatavilla yhdestä osoitteesta www.swy.fi

Asiakkaiden ehdoilla

Koko toimintamme ja sen laajentumisen pohjalla on asiakkaidemme liiketoiminnan ymmärtäminen. Pidämme kaikilla osa-alueilla kiinni siitä, mitä olemme yhdessä sopineet. Täsmällisyys aikatauluissa ja vastuunkantaminen niin pienissä kuin suurissa urakoissa on auttanut meitä jatkuvasti kehittämään toimintaamme ja siivittänyt kasvuamme yhdeksi Turun alueen merkittävimmistä toimijoista maanrakennusalalla.

Yhteistyössä kanssamme

Asfalttikuljetuksissa NCC Roads Oy ja jätehuoltokuljetuksissa HFT Network Oy.